Belföld

Autóba tuszkolt egy lányt és Pápa felé fának akart hajtani

A férfi útközben érzéseiről győzködte a fiatalt és azt mondta, képes lenne meghalni is érte.

Eljárás indult egy 31 éves férfi – és társa – ellen, miután Téten leszólítottak, majd akarata ellenére autóba tuszkoltak egy 18 éves lányt, akibe egyikük szerelmes volt. Személyi szabadság megsértése és zaklatás – ezért indult eljárás.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a gyanúsított a napokban telefonon, majd személyesen is megfenyegetett egy téti házaspárt. Az indulatos férfi másnap – 30 éves tettestársával – kényszerítette kocsiba a lányt, haragosai gyermekét.

téti zaklatásFotó: police.hu

Pápára indult vele, a fiatal többször elmondta, hogy haza szeretne menni, de a gyanúsított nem engedte el, útközben az érzéseiről győzködte őt és kijelentette, hogy képes lenne érte meghalni is, majd autóját egy fa felé irányította. A lány elkapta a kormányt, csak ezért nem történt baj.

A féltékeny férfi a lakása erkélyére is kimászott és közölte, hogy véget vet életének, ha nem viszonozza az érzéseit. A vitát rendőrök szakították meg, akik előállították a zavarodott fiatalembert, majd a társát is.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik