Belföld

Micsoda példa ez!? Kábítószerrel csencselt a magyar gólya!

gólyatábor (Array)
gólyatábor (Array)
Botrány! Drogot terített hazánk ifjúságának az egyetemista, de még mindig a BGF-re jár. Ha beigazolódik a szörnyű tett, az intézmény lépni fog.

Felháborító történetet írt meg a Bors: a Budapesti Gazdasági Főiskola (a továbbiakban: BGF) Külkereskedelmi Karának siófoki gólyatáborában kábítószert fogyasztott egy hallgató. Sőt, a hallgató terítette is az ördög játékszerét.

A lap informátora szerint már első este árulta a narkotikumot, de a Hallgatói Önkormányzat (HÖK) ifjakra odafigyelő tagjai lebuktatták a gyanúsítottat, aki a vécén próbálta lehúzni a bódító anyagot. A biztonságiak azonban fügébbek voltak az illetőnél, be is vitték a siófoki kapitányságra.

Sokakat fölháborított, hogy a fiú beiratkozott az iskolába, most is jár órákra, mintha nem lett volna következménye a rendkívül súlyos tettnek.

De lett, a törvényt nem lehet csak úgy kijátszani!

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ugyanis eljárást indított augusztus 29-én egy budapesti férfi ellen kábítószer birtoklása miatt. Őt előállították és a gyorsteszt is kimutatta a káros anyagot. A szörnyű hatású marihuánáról és ecstasyról van szó a lap szerint.

Jurák Katalin, a BGF kommunikációs vezetője azt mondta, semmilyen hivatalos információt nem kaptak az ügyről. Felveszik a kapcsolatot a rendőrséggel és ha beigazolódik a gyanú, megteszik a szükgéses lépéseket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik