Belföld

Rogán rendszámával bukhat le Habony

habony (Array)
habony (Array)

Alig térnek el ugyanis a jelzések. A különös egybeesés azt is jelentheti, hogy közös autóflottából származik a két kisbusz, de ezt a Fidesz tagadta.

Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető Volkswagen Multivanjának rendszáma alig tér el Habony Árpád azonos típusú autójának jelzésétől, ráadásul a kocsik forgalmazója is megegyezik – szúrta ki a Blikk.

A miniszterelnök bizalmasának kisbusza akkor tűnt fel a sajtónak, mikor Andy Vajna filmügyi kormánybiztossal az anyósülésen több szabályt is megszegve hajtott el az újságírók elől a Fő utcában, Budapesten.

A lap szerint a közeli rendszámok szoros kapcsolatról árulkodnak, mert az okmányirodák általában csomagban adják ki ezeket, ha egy cég egyszerre adja be a papírokat.

Rogán Volkswagenje a Fidesz-frakciónál, tartós bérlésében van, korábban a Porsche Hungária hirdette, de a párt azt állítja, Habony gépjárművéhez nincsen közük.

A rendszámok közti kapcsolat és az esetleges közös flotta kérdése többi közt azért érdekes, mert Habony autója – rejtélyes módon – nem szerepel az ügyfélkapu nyilvántartásában. Ráadásul továbbra is csak meg nem erősített információk láttak arról napvilágot, hogy a kormányfő nem hivatalos tanácsadója, miből él – láthatóan luxuskörülmények között.

UPDATE:

Bár a cikkben sehol nem állítottuk, hogy a két autó közös flottában van, illetve a Blikk cikke is csak kérdésként utal a lehetséges kapcsolatra, a Fidesz-frakció Sajtóosztályától az alábbi kérést kaptuk nemrég, amelyet változtatás nélkül közlünk:

Tisztelt Szerkesztőség!

Ma megjelent, Rogán rendszámával bukhat le Habony című cikkükkel kapcsolatban felhívjuk figyelmüket, hogy amennyiben továbbra is azt állítják, hogy közös autóflottából származik Habony Árpád és Rogán Antal autója, akkor kénytelenek leszünk jogi útra terelni az ügyet. A Fidesz frakciója ugyanis sohasem bérelt és nem adott használatba autót Habony Árpádnak. Minden ezt sejtető állítás hazugság.

Tisztelettel:

Fidesz-frakció Sajtóosztály 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik