Belföld

Veszprém: Török nem indul, ha Simicska igen

török gábor (török gábor, )
török gábor (török gábor, )

Újabb csavar az egyre szövevényesebb történetben az időközi választási jelöltjei közt. A tét a Fidesz kétharmada lehet.

“Ha megjelenik Simicska Lajos bármilyen formában a választáson, akár közvetlenül, akár közvetve, attól csak még komolyabb lesz a tétje a veszprémi időközi választásnak. (…) Ugyanakkor abban nem vagyok annyira biztos, hogy akkor szereplőként, tehát sakktáblán, bábúként is szeretnék megjelenni” – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Török Gábor.

A Népszava szerdai számában arról írt, hogy Simicska Lajos, a Közgép Zrt. tulajdonosa azt tervezi, elindul a február 22-ei veszprémi időközi országgyűlési választáson az uniós biztossá választott Navracsics Tibor megüresedett mandátumáért. A cég szóvivője megerősítette az MTI-nek, hogy Simicska Lajos komolyan gondolkodik az induláson.

Török Gábor politológus Facebook-oldalán írta azt, hogy ha kap egy bizonyos számú lájkot, függetlenként megméreti magát az időközi választáson. A Jobbik elnöke bejelentette, ha Török Gábor indul, pártja őt támogatja.

A Fidesz még nem döntötte el, hogy kit indít, de szerdai közleményükbe azt írták, hogy nagyon örülnek neki, hogy a veszprémi időközi választáson “ilyen sokan érdeklődnek” az indulás iránt.

Olvasói sztorik