Belföld

Felmelegítette a káposztát az RTL

Ma is megnéztük a kormányellenes hadjáratot indított kereskedelmi tévécsatorna híradóját. Mutatjuk, Szellő István és Erős Antónia ezúttal mivel sorozta meg a reklámadó miatt Orbánékat.

Természetesen szó volt a nap híréről, miszerint Varga Mihály bejelentette, a kormány ráküldi az adóhatóságot az RTL Klubra. A NAV-ot veti be a kormány az RTL ellen – harsogta a főcím. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója azt mondta, állnak a vizsgálat elébe. Külön riport nem készült erről a témáról, de Erős Antónia elég harciasan olvasta fel az idevágó szöveget ahhoz, hogy elhiggye a kedves néző: az RTL állja a sarat és felveszi a kesztyűt.

Újabb téma: trafikmutyi. Minisztériumi titkárságvezető és fidelitasos tagja is volt annak a bizottságnak, ami a trafikpályázatokat elbírálta – vezeti fel a riportot Szellő István. Arról, hogy Fidelitas-elnök is osztott trafikot, mi is beszámoltunk. Az RTL megkérdezett egy pályázót, aki valószínűnek tartotta, hogy el sem olvasták a pályázatát. Nyert viszont a felcsúti alpolgármester és Mészáros Lőrinc testvére.

Csakúgy, mint kedden, ma is rogánozott egy kicsit az RTL. Ezúttal az V. kerület fideszes polgármesterének helyettese, Puskás András és lemondása került a középpontba.

Tasnádi Lászlóval is foglakoztak az RTL-esek. A belügyi államtitkár, akiről nemrég derült ki, hogy III/II-es tiszt volt, azt közölte az RTL-lel, hogy nincs mit mondania az ügyről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik