Belföld

Megúszta az öngyilkos ugrást a fehérvári fiú – frissítve

Arpad(1)(1)(960x640).jpg (szakképző)
Arpad(1)(1)(960x640).jpg (szakképző)

Túl van az életveszélyen és magához tért Krisztián, aki január elején az Árpád Szakképző Iskola aulájában vetette le magát a legfelső emeletről.

Csupán 50 százalék esélye volt a túlélésre, mégis erősnek bizonyult a szervezete. Egy hónapos küzdelem után most már magához tért, ám hiába kérdezték, nem emlékszik semmire a borzalmas napról. Mindemellett úgy tűnik, hogy csodás módon Krisztiánnak nincs maradandó agykárosodása.

Az utolsó emlékképe a szilveszteri buli. Amikor magához tért, rettenetesen megijedt, nem tudta, mit keres a kórházban – mesélte a Blikknek S. Lászlóné, a fiú édesanyja. Az arca még be van kötözve, sebek és hegek is látszanak még, de tudja mozgatni a lábait. Persze még számos kezelés áll előtte – mondta az anya, aki nagyon hálás a mentőknek, az orvosoknak és az intenzív osztály összes ápolójának, hogy nem adták fel a harcot a fiáért.

Krisztián barátai szerint egy banda zaklatta a fiút az iskolában, többször bántalmazták, megalázták, és Krisztián többször sírt miattuk, ezért vethette le magát az emeletről. A család azonban mindvégig kitartott amellett, hogy gyermekük nem akart öngyilkos lenni.

A rokonok továbbra is nagyon várják haza Krisztiánt és minden közeli barát, ismerős szorít azért, hogy a fiú teljesen felépüljön!

Krisztián édesanyját mi is kerestük telefonon, a hölgy azt mondta: nem tud semmi egyéb információval szolgálni. A Fehérvár24 úgy tudja, a fiú szülei bíróságra viszik az ügyet, büntetőjogi és kártérítési pert indítanak a felelősök ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik