Szórakozás

Verekedni akarnak a leugrott diák miatt

okol(960x640)(10).jpg (ököl, harag, düh, )
okol(960x640)(10).jpg (ököl, harag, düh, )

Revánsot akarnak venni a fiatalok azon a bandán, akik miatt a 17 éves fiú társai szeme láttára levetette magát a legfelső emeletről kedd reggel a székesfehérvári Árpád Szakképző Iskola aulájában – írja a Blikk. A kamasz állapota továbbra is válságos.

Ahogy arról beszámoltunk kedden végezni magával egy székesfehérvári diák a Seregélyesi úti Árpád Szakképző Iskola és Kollégiumban. A legfelső emeletről ugrott le. A helyiek szerint az iskolában gyakran alázzák a tanulókat társaik, sőt tanárok is. A fiú azóta is kómában van.

A diákok szerint nyilvánosan nem bántották társai az öngyilkossággal próbálkozó 17 éves Krisztiánt. Ennek ellentmond, hogy egyszer az osztályterem előtt találtak rá sírva, összeköpködött kabátban.

Krisztián barátai úgy döntöttek, megkeresik és megbüntetik a felelősöket. A Blikk úgy tudja, hogy csütörtökön már többcsapatnyi fiatal kereste a bandát, megtorlást ígérve a Facebookon. „Keressétek, hogy ki volt, és ha megtudjuk, szétverjük őket” – olvasható egy barátja bejegyzésében.

– Egész Fehérvár azokat az arcokat keresi, akik bántották és csicskáztatták Krisztiánt! Ha megtalálják őket, nagy verésre számíthatnak! – mondta el a fiú egyik barátja a Blikknek.

A családja szerint a fiú nem akart végezni magával, szerintük kényszerítették arra, hogy leugorjon. A lap úgy tudja, hogy a családtagok is hallották, hogy véres megtorlás készül, ők azonban inkább a hatóságokra bíznák az igazságszolgáltatást.

A fiú állapotát csütörtökre sikerült stabilizálni, és Budapestre szállították. A Blikk információi szerint javultak a túlélési esélyei, de még így is csak 60 százalékot jósolnak neki az orvosok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik