Belföld

Valentin-napi nyereményeső a Fehérvár24-en

szerelem (valentin-nap, szív, )
szerelem (valentin-nap, szív, )

Nyakunkon a Valentin-nap, ennek örömére játékot indítunk,amelyben értékes nyeremények várnak Rátok.

Már csak 10 nap van hátra Valentin-napig. Ennyi idő maradt arra is, hogy részt vegyetek a Fehérvár24 és a Fehérvár Rádió közös nyereményjátékában.

  1. Ha szeretnétek festői környezetben romantikázni, nincs más dolgotok, mint erre a linkre kattintva feltölteni a párotokkal készült kedvenc fotótokat: https://www.facebook.com/fehervar24?sk=app_469930046405481&app_data=preview_1
  2. Gyűjtsétek a szavazatokat, és nyerjetek! Ez még nem minden! A második és a harmadik helyezett is értékes nyereményekkel gazdagodik.
  3. Február 14-én kiderül, hogy kik nyerték meg az értékes ajándékainkat. Mutassátok meg a nagyvilágnak a legszebb szerelmes fotótokat! Játékra fel!

 

Mit nyerhettek?

Fődíj

Egy romantikus szegedi hétvége a Novotel Hotel felajánlásával

II. helyezett

Hétvége a Velencei-tó partján, a Kis Szárcsa Vendégház jóvoltából

III. helyezett:

Kétszemélyes gyertyafényes vacsora a fehérvári Bányató Vendéglőben

 

Szabályzat

A játék során a játékosok az erre szolgáló alkalmazásba tölthetnek fel felhasználói fiókonként 1 darab képet. A feltöltött képekre a Szavazok gomb segítségével lehet szavazatokat gyűjteni, de a népszerűsítés megengedett a Tetszik és a Megosztás gombokkal is – bár ezek nem számítanak érvényes szavazatnak.

A nyerteseket e-mailben/Facebook privát üzenetben értesítjük, amelyben a nyeremény átvételének pontos feltételeiről, helyszínéről és határidejéről is tájékoztatást kapnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik