Belföld

Vadiúj Audit kaptak a győri zsaruk

A Győrben készült járgányt pénteken adták át a rendőrségnek, hogy mostantól ezzel üldözzék a törvényen kívülieket.

Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója és Gerd Walker, az Audi Hungaria járműgyártásért felelős ügyvezető igazgatója egy vadonatúj rendőrautót adott át Csizmadia Gábornak, a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrfőkapitánynak: egy A3 Limousine-t – olvasható a cég honlapján.

„Fontos számunkra a társadalmi felelősségvállalás“ – mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója. „Az A3 Limousine a legújabb termékünk, amellyel segítjük a rendőrség mindennapi munkáját, nagy mértékben hozzájárulva a régió közlekedésbiztonságának javításához.“

Üldözésre kiváló

A gleccserfehér Limousine egy nagy teljesítményű, 1,8 literes turbófeltöltésű motorral felszerelt, amely a közúti közlekedésben szükséges gyors akciókat szolgálja. Az autó 18 colos kerekei tökéletes tapadást biztosítanak az úton.

Ezen felül számos csúcstechnológiájú információs rendszer, mint például az autóba integrált Audi connect internet szolgáltatásai – és a vezetői segédrendszerek, mint az Audi side assist vagy az Audi lane assist segítik a rendőrség eredményes munkáját. Az innovatív LED-fényszórók kiemelik az A3 markáns megjelenését és emelik a jármű tekintélyét, amelybe mindezek mellett megkülönböztető fény- és hangjelzést is beépítettek.

(fotó: MTI)

Több Audi is szolgál a rendőrség kötelékében

„Az Audi A3 Limousine az első modell, amely teljes egészében a győri gyárunkban készül. Nagyon örülünk, hogy ezt az autót mostantól a rendőrség rendelkezésére bocsájthatjuk. Az 1,8 literes turbómotor agilitása és az autó hightech felszereltsége biztonságos és gyors reagálást tesz lehetővé”, mondta Gerd Walker, az Audi Hungaria járműgyártásért felelős ügyvezető igazgatója.

Az A3 Limousine a harmadik csúcsmodell, amellyel az Audi Hungaria segíti a megyei rendőrség munkáját. A vállalat 2005-ben és 2008-ban egy-egy TT Coupét adott át a rendőr-főkapitányságnak, amely autók azóta is a magyar utakon teljesítenek szolgálatot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik