Belföld

Így készül az Audi A3-as Győrben! Videó!

Az interneten talált videó dióhéjban bemutatja a gyártási folyamatot, mely az új győri üzemcsarnokban is zajlik.

Egy rövid időre betekinthetünk a kulisszák mögé. Néhány hete megírtuk, hogy beindult az új győri üzemcsarnok is, ahol elsőként kezdték el gyártani az Audi legújabb típusát.

A társaság kétmillió négyzetméteren építette fel a komplexumot, présüzemmel, karosszériaüzemmel, lakkozóval és járműszereldével, a kivitelezés 75 százalékát hazai vállalkozások végezték. A beruházásnak köszönhetően 2100 új munkahelyet teremtett az Audi,a teljes létszám egyébként meghaladja a 9000 főt. Mint kiderült, a jövőben, köszönhetően az új gyár kapacitásának, éves szinten 125 ezer autó hagyhatja majd el a gyártósort.

Eddig a győri gyárban az ingolstadti telephellyel kooperációs gyártás keretében szerelték össze a TT Coupé, a TT Roadster, az A3 Cabriolet és az RS 3 Sportback modelleket. Mostantól a világújdonságnak számító A3 Limousine teljes sorozatgyártása valósul meg a kisalföldi megyeszékhelyen – írtuk akkor cikkünkben.

Az interneten bukkantunk rá erre a rendkívül érdekes és szemléltető videóra, melyen végigkövethető az összeszerelés, valamint a gyárból való kigördülés pillanata is, a különböző gyártási folyamatokról nem is beszélve!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik