Belföld

Győrben készül a vadiúj luxusautó

Megkezdődött az új A3 Cabriolet sorozatgyártása, nézze meg videón a luxusjárgányt!

A kompakt négyüléses autóval egy új modell teljes gyártási folyamata valósul meg a nyáron felavatott, 900 milliós eurós beruházással épült járműgyárban – írták. Hozzátették, az Audi Hungariánál a modell elődjéből 2007 és 2013 között közel 63 ezer darabot szereltek össze az ingolstadti gyárral közös gyártási folyamat keretében.

„Az új Audi A3 Cabriolet sorozatgyártása egy következő lépés ahhoz, hogy gyártásunkat évi 125 ezer autóra növeljük“ – idézi a közlemény Thomas Faustmannt, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatóját.

Közölték, az Audi A3 Limousine mellett az Audi A3 Cabriolet is a társaság új autógyárában készül, ahol az Audi TT Coupé és TT Roadster következő generációját is gyártani fogják.

Nézze meg, hogyan készül!

Az Audi összesen több mint 900 millió eurót fordított az építkezésre és a berendezésekre, a bővítés eredményeként 2100-zal emelkedett a létszám, amely szeptember közepén érte el a tízezret.

Az Audi A3 LImusine gyártásáról már korábban beszámolt portálunk. Egy látványos videón azt is bemutatják, hogy miként rakják össze az autókat a gyártósoron:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik