Belföld

Bőrig ázunk a jövő héten

zivatar (zivatar, eső, vihar, )
zivatar (zivatar, eső, vihar, )

Ma még ránk borul a köd. Kedd délutántól aztán jön az eső.

Kapcsolódó cikkek

Vasárnap folytatódik a nyugodt novemberi időjárás. Továbbra is lehetnek szép napos, és tartósan ködös, borús területek. Eső nem lesz. Reggel 0 és 7, délután 5 és 11 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Hétfőn nem várható lényeges időjárás-változás, marad a részben napos, részben borongós idő. A délkeleti szél megélénkül. A maximumok 6 és 12°C között várhatóak.

Kedden a megerősödő délkeleti szél hatására mindenütt felszáll a köd, és átmenetileg csökken a felhőzet is. Délután aztán nyugat felől esőfelhők érik el hazánkat, és egyre többfelé ered el az eső. Északon és nyugaton többnyire 10°C alatti, délen, délkeleten még e fölötti maximumokra számíthatunk.

Szerdán, csütörtökön és pénteken erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és szórványosan valószínű eső, zápor. A hétvége is mozgalmas időjárást tartogat…

Nem tudnak leszállni a repülők Ferihegyen

A sűrű köd miatt nem tudnak leszállni a repülőgépek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A közelkörzeti légiforgalmi irányítás még szombat késő éjjel azt közölte a pilótákkal, hogy a látótávolság 100-175 méter körül van és reggelig nem várható javulás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik