Belföld

Bajai videó: újabb kínos részlet derült ki

baja (baja)
baja (baja)

Török Zsolt szerint nincs Károlyi Attila nevű tagja az MSZP-nek, így ő nem is vehette át a videót. Egy MSZP-s honlapja viszont éppen ennek az ellenkezőjét mutatja.

Kőrös Gusztáv, a Demokratikus Koalíció korábbi tagja, aki ott volt a bajai “oktatóvideó” készítésénél, az ATV Egyenes Beszéd című műsorában azt mondta, a DVD-t Károlyi Attilának, az MSZP székesfehérvári sporttagozata elnökének adta oda, ő továbbította Király Györgynek a videót.

Török Zsolt, az MSZP szóvivője ugyancsak az Egyenes Beszédben azt mondta, az MSZP-nek nincs Károlyi Attila nevű tagja, ahogy Fejér megyei sporttagozata sem.

Az atv.hu szerint viszont létezik egy megjelenésében az mszp.hu-ra emlékeztető weboldal, a sporttagozat.hu, és ott a hírek között szerepel egy, a sporttagozat kalocsai szervezetének létrejöttéről szóló bejegyzés, amely Károlyi Attilára, a párt székesfehérvári szervezetének elnökeként hivatkozik. A domain.hu adatai szerint pedig a sporttagozat.hu-t nem más, mint dr. Vincze Géza, az MSZP sporttagozatának elnöke jegyeztette be – derítette ki az Index.

Az új információkkal kapcsolatban Török Zsolt továbbra is tagadta az MSZP-s szálat. Mint mondta, a sporttagozat.hu-hoz a pártnak nincs köze, azt Vincze Géza egyéni akcióként, a párttal nem egyeztetve hozta létre.

További cikkeink a témában:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik