Belföld

Megint beszólt Csányinak Deutsch

Deutsch Tamás (deutsch tamás)
Deutsch Tamás (deutsch tamás)

Úgy tűnik, hogy az MLSZ-elnök által csak Twitter-huszárnak hívott EP-képviselőt nem hagyja nyugodni a tegnapi vita, erre utal, hogy ma egy friss hír apropóján ismét beszólt Csányi Sándornak.

Szerdán Csányi Sándor MLSZ-elnök egy sajtótájékoztató keretében válaszolt az ellene megfogalmazott fideszes vádakra. Közte Deutsch Tamás kritikájára, aki a Facebookon közölte: Az MLSZ, annak elnöke és főtitkára módszeresen elhardálja a magyar labdarúgás fejlesztésére rendelkezésre álló lehetőségeket, eszméletlen méretű és eszméletlen költséget jelentő bürokráciát építettek ki. Hozzátette: Az MLSZ, annak elnöke és főtitkára időt és energiát nem kímélve azzal foglalatoskodik, hogyan “basáskodjon” az ultra szurkolókkal, miközben kézen-közön, átláthatatlanul osztogatják el az utánpótlás akadémiák fejlesztésére biztosított költségvetési forrásokat.

Csányi Sándor erre közölte, Deutsch akkor tenne jót, ha hallgatna, illetve ha sikerülne eladnia akár töredék áron is azokat a a “stadionbeléptető-rendszernek álcázott síkapukat”, amit minisztersége utolsó évében megvásároltak, messze érték fölött, és amelyek még mindig ott pihennek a raktárakban.

Gratulált a visszaeséshez

Deutsch Tamás közvetlenül a sajtótájékoztató után annyit írt, “karmolja Sándor bácsi kamikaze stílusban nyomott kapuzárási pánik showját”. És bár Csányi Sándor azóta nem mondott semmit, az EP-képviselő ma folytatta tovább a “vitát”. Deutsch ezúttal sem reagált az egyébként milliárdokért megvásárolt stadionbeléptető-rendszerrel kapcsolatos kritikára, helyette gratulált Csányinak, hogy a FIFA legfrissebb ranglistáján a 43. helyre esett vissza a csapat.

“A magyar válogatott visszaesett a Zöld-foki-szigetek mögé – gratulálunk Csányi Sanyi bácsinak!” – írta erre Deutsch Tamás, bejegyzése viszont csak részben talált be: van olyan kommentelő, aki inkább a beléptetőkapukról szóló magyarázatot olvasta volna, és nem egy újabb Csányis-beszólást.

További cikkeink a témában:

Olvasói sztorik