Belföld

Kocsis Máté is visszaszólt Csányinak

csányi (csányi)
csányi (csányi)

Csányi Sándor sajtótájékoztatót tartott, ahol kiosztott három Fideszest. Mindhárman reagáltak. A főszerepben: Kocsis Máté, Wintermantel Zsolt, és Deutsch Tamás.

Csányi Sándor MLSZ-elnököt a 8-1-es vereség után Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója – Csányi nevének említése nélkül – lemondásra szólította fel, ahogy Wintermantel Zsolt újpesti polgármester is, Deutsch Tamás pedig átláthatatlan költekezést rótt fel az elnöknek.

Kocsis hazug az elnök szerint

Csányi Sándor szerdán egy sajtótájékoztató keretében reagált. Kocsis Máténak az elnök azt üzente, hogy “mint a Fidesz szóvivője, annyi terület van, ahol tud hazudni, nem kell erre a területre tévednie.” Deutsch Tamásnak Csányi azt javasolta, hogy hallgasson, illetve próbálja meg értékesíteni azt a “stadionbeléptető-rendszernek álcázott síkaput”, amit minisztersége utolsó évében megvásároltak, messze érték fölött, és ami még mindig ott pihen a raktárakban. Wintermantel Zsolttal kapcsolatban Csányi elmondta, “hol levelezik, hol üvöltözik valamelyik stadion előtt, és mindig rossz nyomon jár, sosincs igaza.”

Csányi Sándor szavaira szinte rögtön reagált Deutsch Tamás és Wintermantel Zsolt. A Csányi által csak Twitter-huszárként emlegetett Deutsch közölte: karmolja Sándor bácsi kamikaze stílusban nyomott kapuzárási pánik showját. Wintermantel Zsolt pedig azt írta: egy MLSZ-elnök nem engedheti meg magának, hogy ilyen stílusban beszéljen a szurkolókkal.

“Csak egy tanács: az arrogancia lehet, hogy működik bankelnökként, de MLSZ-elnökként elég visszás” –tette hozzá.

Kocsis: Csányi stílusa olyan, mint Szanyié

Legutoljára Kocsis Máté szólt vissza az őt hazugnak nevező Csányinak. A Fidesz kommunikációs igazgatója az Index tudósítása szerint azt mondta, az MLSZ-elnök stílusa olyan, mint Szanyi Tiboré, egyébként pedig azt gondolja, hogy az elnök beírta magát a magyar futball történetébe a 8-1-es vereséggel.

Kocsis reagált arra is, hogy Csányi szerint a Józsefváros nem működik együtt az MLSZ-szel az új focipályák építésében. Mint mondta, szerinte az MLSZ a sportpályaépítéseknél egy olyan kivitelezési konstrukciót adott ajánlatként, ami egy adott sportpályánál 14 millió forint volt, miközben azt a Józsefváros maga 4 millió forintért tudta megépíteni.

“Ezért nem jött létre köztünk semmilyen együttműködés, ez valóban így van” – közölte a kommunikációs igazgató.

További részletek a HÍR24 19.00-kor kezdődő híradójában a Story Tv-n.

Olvasói sztorik