Belföld

Minőségi mellekért kampányol a magyar szépség – Videó

Konkoly Ági szerint nagyon körültekintően kell bánnunk testünkkel. A mértéktartás nagyon fontos, a plasztikai sebészettel nem szabad túlzásba esni.

Dr. Pataki Gergely plasztikai sebész és Konkoly Ági szépségkirálynő közösen hívják föl a figyelmet, hogy nők milliói fekszenek kés alá, hogy még szebbek legyenek, de egy rossz módszer vagy anyag, amit a testükbe engednek, sokszor csak elcsúfítja őket, sőt az egészségüket kockáztatja.

Bátran kérdezzen!

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a testbe kerülő anyagokat ellenőrizhetik, kikérhetik orvosuktól a leírásokat, minőségbiztosítási kritériumokat.

– „Minden páciensemet tájékoztatom a beavatkozások jó hatásáról és a lehetséges kockázatokról. Mindenről tudnia kell, ami a testét és így a lelkét is érinti!” – mondja dr. Pataki Gergely.

Ági csak minőségi cicit vállal

Az elmúlt években sok elrettentő esettel találkoztunk a szépségiparban, hiszen szépségkirálynőként, plasztikai sebészként rengeteg információ és tapasztalat birtokosai lettünk.

Elfuserált esetek:

Hallottunk szilikonolajjal töltött gyulladt ajkakról, láttunk károsodást kiszakadt nem plasztikai sebész által beültetett implantátumoktól, olvastunk defektjavító spray-vel felpumpált popsikról. Egyetlen testünk van, és nagyon körültekintően kell vele bánnunk! A mértéktartás is nagyon fontos, a plasztikai sebészettel nem szabad túlzásba esni, a természetes és nem a túldimenzionált formák elérése fontos.

– „Én most egy német mellimplantátumot választottam épp a legmagasabb minőség miatt ” – érvel a prémium minőség mellett Konkoly Ágnes szépségkirálynő.

Bízza szakemberre!

Ön változtatna testén, ha lenne rá lehetősége vagy a természetes szépség pártolója?

Minden szakmának kijár a tisztelet. A plasztikai sebész hosszú évekig tanulja a szakmát, azon belül is szakosodik, külföldön képzi magát, a test anatómiáját az utolsó molekuláig tüzetesen ismeri. Ahogy cipőt is egy márkás boltban nagyobb bizalommal vásárolunk, úgy minden plasztikai, szépészeti beavatkozást is a hozzá értő képzett szakember végezze el rajtunk, egy plasztikai sebész.

„Azért vállalom mellplasztikai műtétem publicitását, hogy felhívjam a figyelmet arra, hogy e három fő szempont mindig a szemünk előtt legyen! A műtét orvosi díját Pataki doktorral közösen a Szent János Kórház Gyermeksebészeti Osztályán működő gyermekplasztikai ambulanciának ajánljuk fel, amit a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítványon keresztül juttatunk el az osztálynak” – tette hozzá Konkoly Ágnes.

Konkoly Ágnest a világ 10 legszebb női közé választották Las Vegas-ban 2012-ben. Persze ő, nemcsak a sebészkésnek köszönheti irigylésreméltó alakját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik