Szórakozás

Ettől ilyen bombázó Konkoly Ági

A „Királynő diéta” egész napos nassolással ígér súlyvesztést, ráadásul az étrend javát az édességek teszik ki. Konkoly Ágnes szépségkirálynő inkább kerüli az ilyen ételek fogyasztását.

Antal Emese dietetikus szerint az úgynevezett Királynő diétától még hízni is lehet, ha az ember rengeteg édességet fogyaszt. Konkoly Ági szerencsés alkat, nem hízékony, ennek ellenére kerüli a fehér lisztet, a cukros üdítő italokat és a szénhidrát dús ételeket.

Nem is az elhízás, hanem a narancsbőr megelőzése miatt tartózkodik ezektől. Persze vele is előfordult már, hogy bekanalazott egy üveg mogyorókrémet. Azért, hogy a hasonló kilengéseket elkerülje, nem tart otthon sem chipszet, sem csokit.

„Súlytól függetlenül bárkinek lehet narancsbőre, ezért arra odafigyelek, hogy ne egyek cukros ételeket. Szerencsére nem vagyok hízékony, de az édesítőszerek is ugyan olyan károsak lehetnek, mint a cukor. Drasztikus diétákat nem szoktam bevetni, de pár napos tisztítókúrákat gyakran tartok. Ha valaki Királynő, sokkal jobban oda kell figyelnie az alakjára, a szép bőrére. Tudom, hogy sok lány sanyargatja magát, napokig nem eszik, a cél érdekében, ami nem helyes. Tudatos táplálkozással szerintem elérhetjük az ideális testalkatot, én ebben hiszek” – mondta a 2012-es Miss Universe győztese a TV2 Mokka című műsorában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik