Élet-Stílus

Sokkoló! Végtagjaiba került az elfuserált fenékplasztika

A kétgyermekes anyuka Jennifer Lopez-popsira vágyott, ám kontár sebész kezébe került.

A Los Angeles-ben élő, fodrászként dolgozó Apryl Michelle Brownnak már tinikora óta mindegy vágya egy formásabb fenék volt. Olcsón meg akarta úszni a plasztikai műtét, ezért – egyik vendége tanácsára – a feketepiacon praktizáló orvosokhoz fordult. Az illegális fenékplasztikai műtétnek azonban borzalmas következménye lett. A kontár sebész ugyanis szilikon helyett a fürdőszobáknál használt szigetelőanyaggal töltötte fel a 46 éves asszony hátsóját, amely teljesen megkötött a fenekében; olyanná vált, mint a kő.

Apryl – aki átszámítva 220 ezer forintot fizetett a két injekcióért – a műtétek után csak nagy kínok közepette tudott leülni. Hiába jelezte fájdalmait az illegálisan dolgozó plasztikai sebésznek, az orvos csak annyit válaszolt, hogy ez teljesen normális a beavatkozások után. Idővel azonban fekete színűvé vált a feneke, de az asszony csak halogatta, hogy megmutassa szakembernek. Négy év után végül rászánta magát, hogy kórházba menjen, szinte már a 24. órában.

A plasztikai műtét azonban majdnem az élete került. Az orvosok csupán úgy tudták megmenteni Aprylt, hogy levágták a fenekét és a négy végtagját (a két alkarját és térdtől a két lábát). Összesen 27 műtétet végeztek rajta, fél évet töltött kórházban.

A szerencsétlenül járt asszony az egyik amerikai show-ban mesélte el történetét, hogy felhívja a figyelmet a feketepiaci műtétek veszélyeire.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik