Belföld

Megint beszólt Szél Bernadettnek egy fideszes

parlament plenáris (parlament, képviselők, )
parlament plenáris (parlament, képviselők, )

Mi nem mást ütünk, csak téged - reagált Tasó László az LMP-s képviselő Szél Bernadett felszólalására. Tasó korábban Szabó Tímeát kisanyámozta le. A képviselő  a Hír24-nek azt mondta nem ő volt, és perelni fog.

Szél Bernadett kihúzta a gyufát a Fidesznél, erre utal, hogy ma megint kapott tőlük egy kis kedvességet.

“A TAHÓFRACKIÓ MAI TERMÉSE
Szél Bernadett napirend előttijének utolsó mondata így hangzott: “Önök először ütnek, aztán kérdeznek.” Tasó László hangos válasza: Csak téged.”

Ezt mintegy fél órája posztolta ki a Facebookra Ertsey Katalin, aki szerint Tasó László így reagált Szél Bernadett napirend előtti felszólalására. Tasó Lászlót keresni fogjuk az ügyben. Szél Bernadettet korábban Illés Zoltán alázta le, aki azt közölte a képviselővel: “Attól hogy ön szép, még nem következik az, hogy okos, attól hogy ön állít valamit, még nem következik az, hogy ön ért hozzá, hogy úgy vannak a dolgok.” Illés később sms-ben kért bocsánatot.

Szabó Tímeának is beszólt már Tasó

Nem ez az első, hogy Tasó ilyen jellegű hozzászólásokkal kedveskedik női kollégáinak, korábban Szabó Tímeát kisanyámozta le.

Fotók: MTI

Szabó 2011 márciusában szólt rá Tasóra, hogy hallgassa végig Jávor Benedek beszédét a parlamentben, amire a képviselő úgy reagált: “Te mit pofázol bele, kisanyám”.

Tasó László akkor azzal magyarázta a minősíthetetlen beszólást, hogy Arnóth Sándor képviselőtársa halála fölött érzett gyásza miatt volt indulatos állapotban, mert szerinte a napirend előtti vitában a korábban felszólalt jobbikos képviselők nem vették figyelembe a tragikus esetet, és nem az alkalomhoz megfelelő hangnemet használtak.

Tasó szerint a nők provokálták

A fideszes képviselő a Facebookon reagált a hírre. Azt írja:

“A Magyar Parlament falai között egyre gyakrabban vagyunk tanúi annak, hogy képviselő hölgyek szándékosan provokálják a kormányzó többséget. Nem csak mondanivalójuk irányul arra, hogy minősítve politikustársaikat, éppen az aktuális ügyekhez kötve alázzák a hallgatóságot mindaddig, ameddig valaki “be nem szól”! Ha ez megtörténik, akkor mellé alkalmanként, mint ahogyan most is, hazudnak valamit izgalmasat (…)

Nem terveztem soha, hogy valaha szólok, de itt az idő, hogy ráfigyeljünk azokra a képviselőnőkre, akik szinte minden esetben a nyílt provokáció legundorítóbb módját választják, arra törekedve, hogy valakinél elszakadjon a cérna!

Kérem figyeljék ezek után a különösen arrogáns és dúrva Ertrsey Katalin “munkásságát”, nem kevésbé nagyhangú és kiabálós kedvű Széll Bernadett nevű, és a jövőben felszólaló képviselő hölgyek magatartását.”

Munkatársunknak Tasó László azt állította, hogy nem ő kiabált be a LMP-s képviselőnek, hozzátette: rágalmazásért feljelenti Ertsey Katalin LMP-s képviselőt. A fideszes honatyával készített interjúnkat ide kattintva olvashatják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik