Belföld

Süteménylicittel a gyermekekért

add át az ünnepet (sütemény, jótékonykodás)
add át az ünnepet (sütemény, jótékonykodás)

„Add át az ünnepet” címmel jótékonysági rendezvénysorozat indult magánkezdeményezők által azzal a céllal, hogy „kiszakítsanak bizonyos napokat a hétköznapok taposómalmából”.

A sorozat eseményei kötetlen pódiumbeszélgetéssel egybekötött sütemény „partik”, amelyeket a szervezők egy-egy ünnephez vagy világnaphoz kapcsolnak.

Az adott témák megismerésén túl, az estek folyamán, a házilag készített sütemények bevételét nemes célra ajánlják fel a kezdeményezők annak a gyermekekkel foglalkozó szervezetnek, amely a legtöbb szavazatot kapja az „Add át az ünnepet” Facebook oldalán.

Az első, nőnapi rendezvényen Vass Virág írónő volt a vendég, ahol női szerepekről, álmokról, karrierről folyt a beszélgetés. Az est végén befolyt adományt az Effemine Egyesületnek adták át.

Szeptember 20-án az UNICEF által kijelölt Nemzetközi Gyereknap alkalmából, a rendezvénysorozat újabb önszerveződő estjét rendezik meg, a RaM Colosseumban 18.30-as kezdettel.

A kötetlen beszélgetéssel egybekötött süteményliciten a meghívott vendégekkel – dr. Kádár Annamáriával és dr. Vekerdy Tamással – gyerekekről, mesékről, álmokról, jövőjükről alkotott képet járják körül. További részletek az eseményről itt találnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik