Kultúra

Véradással jelentkezhet a tenisztornára

Tenisz (tenisz)
Tenisz (tenisz)

A nevezési díjakból befolyó pénzt a győztes által kiválasztott szervezet kapja.

Első ízben, hagyományteremtő szándékkal rendezik meg az Ecotype Jótékonysági Amatőr Tenisz Csapatversenyt szeptember 14-15-én a Bregyó Sportcentrumban. A Szent István Emlékévhez kapcsolódó programra csütörtökig lehet nevezni – hangzott el a programot ismertető sajtótájékoztatón.

Terveink szerint ezentúl minden évben megrendezzük a tornát –mondta Galambos Gábor és Kiss Attila főszervező. Elmondták: minden forduló két egyéni és egy páros mérkőzésből áll, a versenyzők egy nyert szettre játszanak. A tornán azok vehetnek részt, akik sem az országos bajnokságban, sem a Magyar Tenisz Szövetség ranglistáján nem szerepelnek, de jelentkezhetnek az 50. életévüket betöltött profi játékosok is.

Szombaton kerül sor a csoportmeccsekre, vasárnap a továbbjutók egyenes kieséses rendszerben folytatják a küzdelmeket. A jelentkezéseket szeptember 12-ig, csütörtökig fogadják az info@teniszlabda.hu email címen, vagy a +36 30 558 2660 és a +36 30 377 0500-ás telefonszámokon. Nevezni egyedülálló módon véradással is lehet.

A kijelölt szervezetek valóban rászorultak és méltóak a támogatásra, így a nevezési díjakból befolyó pénz biztosan jó helyre kerül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik