Belföld

A trafikmutyit sejti az őszödi cikk mögött az MSZP

mszp (mszp)
mszp (mszp)

„Miért hét évvel a történtek után?" címmel küldött sajtóközleményt az MSZP.

Bizonyítékokat követel a Heti Választól a Magyar Szocialista Párt a lapban csütörtök reggel megjelent őszödi-interjú kapcsán. Ezt írják:

„Nem véletlen, hogy a nyíltan jobboldali Heti Válasz hét év után éppen akkor melegíti fel ismét az őszödi beszéd kiszivárogtatásának ügyét, amikor az egész ország a Fidesz által központilag szervezett, hangfelvétellel bizonyított trafikmutyibotránytól hangos.

Orbán Viktor és a pártját kiszolgáló sajtó naponta próbálja újabb és újabb álsztorikat kreálva elfedni az elmúlt húsz év legnagyobb, szervezett korrupciós botrányát.

A Fidesz első számú hetilapjának nyilatkozó fiatalember ma olyan súlyos, és meggyőződésünk szerint valótlan állításokat tett, amelyeket őszinte ember csak cáfolhatatlan bizonyíték birtokában hoz nyilvánosságra. Máskülönben az állítások nem többek egyszerű hazugságnál, tudatos és sajnos megszokott fideszes provokációnál.

(…)

Felszólítjuk a Heti Választ és a nyilatkozót, azonnal álljon elő súlyos vádjait egyértelműen alátámasztó bizonyítékokkal! Amennyiben ezt nem teszik meg, valótlan állításaikért nem csupán a lelkiismeretük, de a törvény előtt is felelniük kell majd.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik