Belföld

Beperelheti Kocsist az MSZP

kocsis máté (kocsis máté, )
kocsis máté (kocsis máté, )

Az MSZP bocsánatkérésre szólítja fel a Fidesz kommunikációs igazgatóját, aki hétfőn a parlamentben maffiabaloldalról beszélt.

Harangozó Tamás, a szocialisták frakcióvezető-helyettese újságíróknak azt mondta: felszólítják a fideszes politikust, „fejezze be a baloldali emberek sértegetését”, és kérjen bocsánatot azoktól, akiket megsértett. Ha nem teszi, feljelentik, azokkal a fideszes politikusokkal együtt, akik „kollektíven bűnösnek mondják ki a baloldali embereket, és aljas módon megsértik érzéseiket, emberi méltóságukat” – fogalmazott.

Az MSZP-s politikus emellett arra szólította fel Kocsis Mátét, hogy „mielőtt Portik-ügyben még egyszer megszólal, tisztázza személyes szerepét”. Ugyanis – folytatta Harangozó Tamás – sajtóinformációk szerint az általa vezetett VIII. kerületben járőrszolgálatot teljesítő, „jófiúk” néven ismert társaság egyik vezetője Portik Tamás testőre. A szocialista képviselő szerint Kocsis Máténak válaszolnia kellene arra, hányszor találkozott ezzel az emberrel, és milyen kapcsolatban volt vele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik