Belföld

Elmentek a rendőrök, máris rúgdosta élettársát Sopronban

Az 54 éves bejelentő többször veréssel fenyegette meg élettársát, a rendőrök távozása után bántalmazta is.

Családi veszekedéshez kért segítséget egy helyi férfi Sopronban a minap. A rendőröknek elmondta, hogy 49 éves élettársával összeveszett, lakásán kívül szeretné őt tudni.

A kiérkező járőrök ingatlanában erősen ittas állapotban találták az 54 éves bejelentőt, aki élettársát többször veréssel fenyegette meg.

A rendőri intézkedést követően még a lépcsőházban, a lakásból kihallatszó hangos veszekedésre, dulakodásra, valamint az asszony segítség kiáltására figyeltek fel a járőrök. Visszatértek az ingatlanba, ahol a sértett  elmondta nekik, hogy az első intézkedésüket követően élettársa őt – mint már korábban is tette –   a földre rántotta és többször, több helyen megrúgta. Közös otthonukba csupán személyes dolgaiért tért vissza a délelőtt folyamán, hogy aztán elköltözhessen, de a férfi őt akkor is alaposan helybenhagyta.

A  járőrök az asszonyt a Soproni Erzsébet Kórházba vitték egészségügyi ellátásra, a férfit pedig előállították a Soproni Rendőrkapitányságra. Ellene ideiglenes megelőző távoltartás elrendelését kezdeményezték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik