Belföld

Az asztal alá menekült Fábry Sándor

Az év képei (az év képe)
Az év képei (az év képe)

Lázár János gúnyos mosolya, Ángyán József öklei, Szegedi Csanád múltja és a szegény ember taxisblokádja. Az év képei - első fejezet.

Bár az egész nemzet közérzetét meghatározó tragédiával – mint a fél Alföldet elárasztó Tisza, vagy a vörösiszap-katasztrófa – szerencsére idén nem szembesültünk, azt semmiképpen sem állítanánk, hogy eseménytelen volt 2012. Sőt, miközben összegyűjtöttük képeinket, mi magunk is meglepődtünk, mennyi minden történt. Úgy tűnik, még a pár hónappal ezelőtti nagy eseményeket is hajlamos elfelejteni az ember a diáktüntetések és Vidnyánszky Attila árnyékában, miközben épp magzatpózba merevedve próbálja túlélni a bejglitúladagolást.


Kattintson a képre, nézze meg az év első felének fotóit!

Aki pedig azt hiszi, látott már mindent és úgysem tudjuk meglepni, az próbáljon válaszolni a következő kérdésekre. Emlékszik, mit keresett Fábry Sándor az asztal alatt? Mit művelt Gyurcsány Ferenc a kiskutyával a kétszobás panellakás hálójában? Hogyan tanította motorozni Schmuck Andor a nyugdíjasokat? Mit keresett több száz félmeztelen ember Budapest legmenőbb utcájában? Milyen arcot vág Ángyán József, amikor igazán dühös? Ha ezekből bármelyikre nem sikerült válaszolnia, akkor nincs mese: önnek is végig kell kattintania az év képeinek első felét a fenti fotóra klikkelve. Ha mindre tudta a választ, akkor is ajánljuk, ha másért nem, legalább megnézheti még egyszer Szegedi Csanádot, amikor még nem volt zsidó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik