Belföld

Önkénteseket várnak a 2013-as Emlékév rendezvényeire

Közérdekű önkéntességre invitálja a város lakosságát Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata a 2013-as Szent István Emlékév kapcsán.

A polgárok az ünnepi esztendő programjainak lebonyolításában vehetnek részt, a jelentkezéseket folyamatosan fogadják a Polgármesteri Hivatalban. – hangzott el a felhívást ismertető sajtótájékoztatón.

„Székesfehérvár életében kivételes év lesz a 2013-as esztendő, melynek keretében nagyszabású programsorozattal emlékezünk meg államalapító Szent István királyunkról. Az Ünnepi Emlékévhez kapcsolódó események sikeres lebonyolításához feltétlenül számítunk a közösségi munkát végző polgárokra! Önkéntesek jelentkezését várjuk, akik szívesen bekapcsolódnak a város közösségi életébe, és így közvetlenül is részesei lehetnek a történelmi jelentőségű 2013-as Szent István Emlékévnek.” – hangsúlyozta Dr. Cser-Palkovics András polgármester. Kiemelte, hogy az Emlékév programjaival mindenkit szeretnének megszólítani, Székesfehérvár pedig számít az itt élőkre.

Az önkéntesek részt vehetnek például a vendégek fogadásában, kísérésében, de főként az információnyújtásban működhetnek közre a különböző rendezvényhelyszíneken. Jelentkezni lehet folyamatosan az Emlékév honlapján, ezt követően a Polgármesteri Hivatal Közművelődési, Nemzetközi Kapcsolatok és Rendezvényirodájára veszi fel a kapcsolatot az érintettekkel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik