Belföld

Jávor Benedek: „Miniszterelnök-helyettes Úr, az isten szerelmére, nehogy lemondjon!”

Javor-Benedek(960x640)(1).jpg (Jávor Benedek)
Javor-Benedek(960x640)(1).jpg (Jávor Benedek)

Az LMP-s politikus a Facebookon üzent a plágiumbotrányba keveredett Semjén Zsoltnak.

Mint arról beszámoltunk, az ELTE Társadalomtudományi Karán felállított bizottság jelentős szövegegyezőséget állapított meg Semjén Zsolt dolgozata és konzulense tanulmányai között. Továbbá kijelentették, hogy a miniszterelnök-helyettes súlyos etikai-szakmai vétséget követett el.

Az LMP-s Jávor Benedek a hír kapcsán a Facebookon üzent Semjén Zsoltnak. Írását változtatás nélkül közöljük:

„Ha lehet egy szerény javaslatom Semjén Zsolt számára: Miniszterelnök-helyettes Úr, az isten szerelmére, nehogy lemondjon!

Az Ön áldásos tevékenysége nagyjából kimerül abban, hogy üdvözült arccal bólogat Orbán Viktor megszólalásaikor. Befolyását kizárólag arra használja, hogy hobbiját, isten ártatlan teremtményeinek lelövöldözését minden egyéb szemponttal szemben agresszíven helyzetbe hozza. Ön mindezeken felül durcás képpel hagyja, hogy a keresztény mártírokat meggyalázva személye kapcsán párttársai keresztényüldözést emlegessenek, amikor plagizáláson kapják.

Mindez olyan mértékben szimbolizálja az Ön által képviselt erkölcstelen, színvonaltalan, gerinctelen hatalmat és annak kiszolgálóit, hogy képtelenségnek látszik erre a funkcióra Önnek akár csak a nyomába érő szereplőt találni – bár erős a verseny.

Miniszterelnök-helyettes Úr! Szükségünk van Önre, akinek puszta személye hosszas magyarázatok nélkül villámcsapás-szerű fényességgel világítja meg a Fidesz-kormányzat természetét! Sokan támadják most, de tartson ki! Én Önnel vagyok ezekben a nehéz napokban.”


Az LMP egyébként közleményben reagált a Semjén-plágium hírére. Ebben azt írják, szerintük a miniszterelnök-helyettes szociológiai szakdolgozatának ügye újabb bizonyíték arra, hogy Orbán Viktor kormánya morálisan megbukott .

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik