Belföld

Mesterházy: túlélés helyett győzelem

Az MSZP elnöke szerint a legnagyobb kihívás számukra, hogy hogyan lehet a dühös vagy fásult szavazókat reális programmal a baloldalhoz kötni - írja a Népszava.

Mint Mesterházy Attila kifejtette, új a csapat és lesz új politikai programjuk is, amelyet a következő hónapokban vitára bocsátanak, s erre építik a választási programjukat. “Még egyszer nem fogjuk azt a hibát elkövetni, hogy nem mondjuk meg előre, mire számíthatnak az emberek, ha ránk szavaznak” – mondta Mesterházy Attila.

Az MSZP elnöke úgy véli, a Fidesz intézményesítette a korrupciót. “Fidesz közeli cégek és emberek kapják a földeket, nem a helyben gazdálkodók. Állami megrendelést a Simicska Zrt. kap, nem a kis- és középvállalatok. Adókedvezményeket a gazdagok kapnak, nem a nehezen élő munkavállalók” – jelentette ki. Állítja, Orbánékat csak a hatalom érdekli és a pénz. Ez véleménye szerint nem politika, hanem politikai gengszterizmus.

Áder Jánosra utalva pedig Mesterházy Attila kifejtette, egy újabb pártkatona nem tudja helyreállítani a köztársasági elnöki intézmény tekintélyét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik