Belföld

Nyúljon a macska alá, ha túl síkos

Akár ötvenezer forintra is bírságolható az, aki a háza előtti csúszásmentesítést sóval végzi. Ugyanakkor százezer forintot is fizethet az, aki nem tisztítja meg a járdát. Mi a megoldás? Megmutatjuk!

Sokan először a spájz felé indulnak, ha leesik az első hó és nulla fok alá csökken a hőmérséklet. Ha síkosságmentesítés, akkor konyhasó! – vágjuk rá csípőből, de halkan, ugyanis illegális és a büntetés sokba kerülhet. A Hír24 különleges egysége összegyűjtötte és a gyakorlatban is megmutatja a „zöld” megoldásokat!

Ne klikkeljen, figyeljen! Higgye el, megéri! Mert bár kedden átmenetileg csökken a felhőzet, szerdán ismét országos havazás jön. 8-10 centiméter hó várható. Nyugaton havas eső, eső is lehet. Emellett több helyen megerősödik majd a szél.

Figyelem! A videóban látható teszteket lapunk síkosságmentesítési szakreferense szigorú biztonsági intézkedések mellett végezte. Védőszemüveg és kesztyű nélkül otthon senki, semmilyen körülmények között ne próbálja ki! Főleg ne a lakásban! Ott mondjuk nem is lenne sok értelme.

A síkosságmentesítés egyéb lehetőségeiről itt olvashat!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik