Belföld

Kaptak 9 napot a felvételizők, Dörner premierje, ezért hasít a Facebook- TOP24 hírek

Jön a tél leghidegebb napja, magyar-szlovák háború, Bolgár úr megbeszélhet. A Hír24 kora esti hírösszefoglalója.

Nyakunkon a tél leghidegebb napja. Szombaton, aki teheti, ne induljon útnak! Brutálisan hideg lesz, és a helyzetet viharos szél súlyosbítja majd.

Kaptak még kilenc napot a felvételizők. Február 24-ig meghosszabbították a jelentkezési határidőt a felsőoktatási intézményekbe.

A Tokaj névért harcol Magyarország az Európai Bíróságon. Szlovákia és az Európai Bizottság a magyar kérelem elutasítását kéri. A szlovák tokaji azonban potenciális veszélyt jelentene a magyar bortermelőkre.

Így sikerült Dörner premierje. Jó hangulatú volt az első társulati ülés, oldódott a mesterségesen generált feszültség – mondta az Új Színház új igazgatója. Dörner többek között Gregor Bernadettel erősíti meg a csapatot.

Egyelőre tovább szólhat a Klubrádió. Nem lesz döntés a Klubrádió frekvenciájáról jövő héten hétfőn a Fővárosi Ítélőtáblán, mert a Médiatanács módosította a 95.3-as frekvenciáról korábban hozott határozatának az indoklását.

Megéri a pénzét a Facebook? A cég tőzsdére igyekszik és az ehhez szükséges papírmunka részeként először tett nyilvánossá működési adatokat.

Egyiptom: senki nem lépett közbe a stadionban. Már a FIFA is magyarázatot vár a 74 halálos áldozatot és több száz sebesültet követelő katasztrófára.

Ha kíváncsi kora délutáni összefoglalónkra is, klikkeljen ide.

TOVÁBBI HÍREK A NAP MINDEN PERCÉBEN A HIR24-EN. KATTINTSON!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik