Belföld

Hoffmann jogot sértett, jön a Félszbúk, MÁV-bukta – TOP24 hírek

Több tízmilliós BKV-s cégautók, placebó fogamzásgátlók, kikapott a sakk-királynő. A Hír24 kora délutáni hírösszefoglalója.

Jön a Félszbuk? Sokba kerülhet az őszinteség a közösségi oldalakon. Akár állásunk és pénztárcánk is bánhatja egy-egy fotó vagy vélemény.

Hoffmann jogot sértett. Szabó Máté ombudsman úgy látja, sérülnek a fiatalok jogai, mert mindössze két hetük van arra, hogy életre szóló döntést hozzanak.

15 milliárdos kár érte a MÁV-ot a Kehi szerint. Huszonegy olyan ügyletet vizsgál a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal, amely a balliberális kormányok idejére nyúlik vissza.

Évi 54 millióért bérel autót a BKV a vezetőknek. Szűkíteni akarják a személyi használatú kocsik körét. Havi 525 ezer forint volt tavaly az üzemanyagköltségük.

17 éves lány verte meg Polgár Juditot. A kiválóság 22 év után kapott ki női sakkozótól. A Gibraltár Openen a még nem nagykorú Hou Yifan kényszerítette a parti feladására.

Több tucat nem tervezett baba születhet. Rendes hormontabletták helyett véletlenül placebót csomagoltak az amerikai fogamzásgátlókba.

TOVÁBBI HÍREK A NAP MINDEN PERCÉBEN A HIR24-EN. KATTINTSON!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik