Belföld

Orbánt is szájára vette Dopeman

Újabb videó, újabb botrány várható.

„…Antall József helyett Kádár János már a példakép/ pedig nem volt rég a kilencvenes év/ mikor még fűtött a liberális hév/ mennyi jót lehetne tenni avval a kétharmaddal/ amit fondorlattal cselszövéssel és árulással
megszereztél a narancsokkal…”

Néhány idézhető sor a dalból, amelyben – noha címe „ElnökÚr” – nem Schmitt Pál államfőnek, hanem a kormányfőnek ment neki a rapper. A kétharmados többségre sokszor hivatkozó miniszterelnököt a rapper arra emlékezteti egyebek mellett, hogy szerinte a „2/3 az erre csak legyint”, Orbánt pedig immár utálja a nép. Dopeman korábban már beígérte a dalt, azt írta az Elnök úr már keverődik, “a halálos ítéletemen pedig már gondolkoznak…”.

Dopeman nemcsak a kormányfőt, hanem környezetét („brancsot”) is támadja, amelyet egész egyszerűen legengszterez. A Dopeman művésznéven ismert Pityinger László ellen egy korábbi száma miatt nyomozás folyik nemzeti jelkép megsértése miatt.

A rapper korábban azt mondta lapunknak, azért politizál egyre direktebben, mert egyre direktebb a helyzet is. Őt pedig nem lehet pártossággal vádolni, mert neki már a Gyurcsány-kormány alatt is volt olyan lemezborítója, amikor a Gyurcsányt meg az Orbánt felrakta egy rakétavető célkeresztjébe. Már akkor rappelt arról, hogy neki mindegy, Orbán vagy Gyurcsány, „mind a kettőre rímel a sátán”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik