Szórakozás

Dopeman újra ad a Viktatúrának

Újabb kormány- és polgárpukkasztó dalt ír Dopeman. A rappernél a többi közt a benzináremelés csapta ki a biztosítékot.

Mióta kirobbant a botrány Dopeman körül, szinte mindennap újabb és újabb beszólással, megmozdulással korbácsolja fel az állóvizet. Legutóbb szilveszterkor örvendeztette meg a nagyérdeműt videoblogja egy új bejegyzésével. „Régebben a magyar “sztárok” jófajta szilveszteri haknival köszöntötték az újévet. A mostani szilvesztert mi nem egy füstös kocsmában, hanem a Kossuth téren ünnepeltük. A rögtönzött vlogban kifejtem, hogy tulajdonképpen miért lehetetlen a Viktatúra hosszú távon való működtetése. Megbeszélem, miért van az, hogy a január másodikai megmozdulás előtt két nappal ekkora tömeg gyűlik össze szilveszter estéjén. Elemzem az MTVA Nagy Navarróékkal kapcsolatos hozzáállását, majd egy rövid szónoklat után elhangzik a Bazmeg.. .Emberek, nem kell aggódni, nem hagyom abba, mert nem félek, sőt…” – írta közösségi oldalán.


Készül az újabb dal (Fotó: Neményi Márton)

Dopeman színpadra lépése előtt részletesebben is kifejtette politikai álláspontját: „Orbán Viktor elveszti eredeti önmagát és császársággá próbálja átalakítani Magyarországot, ami egy öngyilkos ámokfutás, illetve egy harakiriszerű művelet, hiszen mindannyian tudjuk, hogy ehhez nincsen meg az anyagi és ideológiai háttér. Tehát egész egyszerűen egy maffiataktikáról van szó, ez ellen háborognak az emberek teljes joggal, hiszen szeretnének egy olyan országban élni, ahol érvényesül az igazságosság, és a nép megbecsülése és becsületesség” – fakadt ki Dopeman.

A rendezvényt követően a rapper eredeti valójában is elénekelte a himnuszt. Nem hagyott azonban kétséget affelől, hogy a következő botránygyanús dal már készülőben van. „Ma tankoltam. A Fidesz-kormány úgy betartotta a választási ígéretét, hogy 411 forint volt egy liter benzin. Ti viszont már tizenötezren vagytok, úgyhogy a napokban kaptok tőlem egy ingyendalt…” – írta közösség oldalán, ahol az új odamondogatós nótáról is közzétett néhány információt. „Az Elnök úr már keverődik, a halálos ítéletemen pedig már gondolkoznak… fúúú de durva lesz!” – írta Dopeman.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik