Belföld

D-Day tüntetések, trendi chipsadó és Gyurcsány végtörlesztése [Hírösszefoglaló – Belföld]

A Hír24 összegyűjti a nap legfontosabb belföldi híreit.

Lesz D-Day: mégis engedélyezték a tüntetéseket. A szakszervezetek főként a szociális biztonságért és munkavállalói jogokért demonstrálnak.
Bővebben…

92 ezer forintos minimálbért akar a minisztérium. A garantált bérminimumot pedig 108.000 forintra emelnék.
Bővebben…

A jegybank az ország devizatartalékainak terhére kész a devizahitelek végtörlesztéséhez szükséges devizát a magyar bankok igénye szerint rendelkezésükre bocsátani – jelentette be a Magyar Nemzeti Bank elnöke.
Bővebben…

7,62 milliárdot akarnak kisajtolni Pécsből. A helyi vízművita miatt egyes szakértők szerint vagyonokat követelhetne a baranyai várostól a francia Suez.
Bővebben…

Érezhető a feszültség Magyarországon. Egy Tárki-kutatás szerint sok roma és még annál is több magyar érzi a társadalmon belüli feszültségeket.
Bővebben…

Hoffmann: olyan nincs, hogy nincs pénz. Az államtitkár szerint az oktatásra muszáj áldozni, arra kell koncentrálni, hogy előteremtsük a szükséges forrásokat.
Bővebben…

Trendi lett a magyar chipsadó. Szócska Miklós szerint követőkre talált a magyar példa, egyes országokban az egészségtelen termékcsoportok betiltása is felmerült.
Bővebben…

Meghosszabbították Geréb Ágnes házi őrizetét. A bűnismétlés veszélye miatt három hónappal meghosszabbította a szülész-nőgyógyász házi őrizetét a Budai Központi Kerületi Bíróság.
Bővebben…

Gyurcsány új pártot alapít? A Magyar Nemzet információi szerint a volt kormányfő és követői új, baloldali formáció létrehozásán munkálkodnak.

Bővebben…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik