Belföld

Szigorítják Stohl büntetését?

A TV2 szerint elképzelhetõ, hogy a színész a tervezettnél tovább ül a hûvösön. A Blikk szerint egy ház árát bukta el Stohl András.

A Stohl által okozott baleset legsúlyosabb sérültjének, Kaincz Pálnak az ügyvédje beszélt a büntetés esetleges szigorításáról.

A védõ azt mondja, Kaincz Pálnak nem sikerült Stohl Andrással megegyeznie a kártérítés összegérõl, ezért most polgári peres úton próbálják kártérítésüket érvényesíteni. Az ügyészség kérheti a perújítást, és ekkor szigorúbb ítélet is születhet.

A színész ügyvédje viszont elképzelhetetlennek tartja, hogy ez a verzió bekövetkezzen. Stohl András nem kért halasztást, így hamarosan felveszi a rabruhát: feltehetõleg szeptember végén, október elején kell majd bevonulnia a börtönbe – tudatta a kereskedelmi csatorna.

Mint tegnap megírtuk, a Stohl András elleni másodfokú – jogerõs – ítéletet aggályosnak nevezte Völgyesi Miklós. A Legfelsõbb Bíróság büntetõkollégiu­mának egykori tanácselnöke, aki szerint a bíróságnak Kaincz Pál sérülése ügyében fel kellett volna kérnie az Egészségügyi Tudományos Tanácsot.

Egy ház árát bukta el Stohl

Stohl András nemcsak erkölcsi értelemben, de anyagilag is megfizet az általa okozott balesetért. Egy ház árába kerül a színész-mûsorvezetõnek, hogy 2010. május 8-án ittasan autóba ült – írja a Blikk.

A színész azt mondta, rengeteget veszített. Családja mindennapjai, a lányai iskoláztatása – úgy érzi – nincs veszélyben, de minden kiadást jól meg kell fontolni. A bírósági ítéletig Stohl az utóbbi hónapokban csak szinkronizált és a színészeknek járó, meglehetõsen alacsony közalkalmazotti fizetést kapta, mivel a színházban nyári szünet volt. Ezzel szemben a kiadások milliós tételekben jelentkeztek.

A börtönben dolgozhat majd Stohl, ám az ott végzett munkáért fizetés nem jár, csupán jó pont a szabaduláshoz – írja a Blikk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik