Belföld

NBH-ügy, perelne a Mol és munkaügy szabályok [Hírösszefoglaló – Belföld]

A Hír24 összegyűjti a nap legfontosabb belföldi híreit.

Szabadlábra helyezték Laborc Sándort. A Nemzetbiztonsági Hivatal egykori főigazgatójával szemben semmilyen kényszerintézkedést nem rendeltek el.
Bővebben…

Főleg a 60 éven felüliek válaszoltak a kormány kérdőíveire. A Századvég szerint a baloldali szavazók negyede is részt vett az alkotmányozással összefüggő nemzeti konzultációban vagy a szociális konzultációban.
Bővebben…

Összesen 550 fő munkaviszonyának megszüntetését jelentette be kedden a munkaügyi központoknak a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap vezérigazgatója.
Bővebben…

Dávid Ibolya tagadta bűnösségét az UD Zrt.-vel összefüggésben indult büntetőperben; az MDF volt elnöke koncepciósnak minősítette a vádiratot a Pesti Központi Kerületi Bíróságon kedden tett vallomásában.
Bővebben…

Megkezdődött a nyári büférazzia. Főként a táborokban, a strandokon és étkezdékben, valamint a tömegrendezvényeken ellenőrzik az élelmiszereket.
Bővebben…

A Mol helyreigazítási kérelemmel fordul a Népszabadság főszerkesztőjéhez a napilapban kedden megjelent cikk miatt, amely az olajtársaság szerint valótlan állításaival jelentős kárt okozott a cégnek.
Bővebben…

Elfogadta hétfőn az Országgyűlés a munkaügyi törvénycsomagot. Változik a heti munkaidő, a próbaidő, valamint a szabadság kiadása.
Bővebben…

NBH-ügy: letartóztatták a titokzatos negyedik gyanúsítottat. A csuklyás férfi rendőrök kíséretében, kezében egy szigorúan titkos feliratú aktával mutatkozott. Kilétéről nem tudni semmit.
Bővebben…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik