Belföld

Cozma-per, közmédiumok és nyugdíj-reálhozam [Hírösszefoglaló – Belföld]

A Hír24 összegyűjti a nap legfontosabb belföldi híreit.

Életfogytig tartó fegyházra ítélte a Cozma-gyilkosság első- és másodrendű vádlottját, Raffael Sándort és Németh Győzőt csütörtökön első fokon a Veszprém Megyei Bíróság.
Bővebben…

Rettegve várhatják a postát a közmédiások. Pletykák szerint az MTVA minden munkatársának küld majd egy borítékot, amiben vagy egy felmondólevél vagy egy munkaköri leírás lesz.
Bővebben…

Nem kémkedni hívják vissza a nyugdíjas rendőröket. A belügyminiszter szerint a célkitűzés, hogy 300 ezer embert vonjanak be a közfoglalkoztatásba.
Bővebben…

Selmeczi Gabriella szerint két hét múlva utalhatják a nyugdíj-reálhozamot. A nyugdíjvédelmi megbízott elmondta, “közeleg az igazság pillanata” a nyugdíjpénztáraknak.
Bővebben…

Költözne a kormány, megszépülhet a Kossuth tér. 2014-ig áthelyezné a székhelyét a kabinet, de egyelőre nem tudni, hová. Sétatér épülhet a Parlament előtt.
Bővebben…

Navracsics kerülhet Martonyi helyére. A Népszabadság információi szerint a közigazgatási és igazságügyi miniszter akkor is megtarthatná miniszterelnök-helyettesi tisztségét, ha a magyar diplomácia vezetője lenne.
Bővebben…

Extrém adó a láthatáron. Az ittas vezetés, a gyorshajtás miatt balesetet okozóknak, és az extrém sportok űzése közben megsérülteknek kellene fizetniük.
Bővebben…

A diákhitel kamatának mértéke fél százalékponttal csökken július 1-jén, így minden eddiginél alacsonyabb szintre, 8 százalékra mérséklődik, a hitelkonstrukcióban felvehető összegek továbbra is változatlanok .
Bővebben…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik