Belföld

Hol nem téma Gyöngyöspata?

Az egész magyar sajtó vezető hírként foglalkozik a gyöngyöspatai éjszaka eseményeivel, ezért ajánlunk néhány honlapot, ahol a borkóstolás és a focikupa a kiemelt hír, fél nappal a tömegverekedés után.

Bár az éjszaka folyamán elszakadt a húr a feszült, Heves megyei településen és tömegverekedés tört ki a romák és a terepszínű ruhás provokátorok között, úgy tűnik, ez a hír – a 11 óra 30 perces állapotok szerint – nem mindenkinek fontos.

Államfőnk, Schmitt Pál munkahelyi honlapja, a keh.hu szerdán délelőtt csupán egy találkozóról számol be a vezérkari főnökkel. Hihetnénk, hogy az államfő már útban van Gyöngyöspatára, az oldal programajánlójából kiderül, hogy Schmitt Pál – előzsűrizés után – saját nyelvével választja ki a köztársasági elnök borát. (Természetesen erről az eseményről is beszámol majd lapunk.)

Aktuális hírek Forrás: keh.hu

Aktuális hírek Forrás: keh.hu

Orbán Viktor miniszterelnök honlapján a Magyar Nemzetben megjelent Orbán Viktor-írást ajánlja a szerkesztő, a ViktorTV menüpont alatt elérhető miniszterelnöki Facebook-oldalon pedig tegnap délutáni az utolsó bejegyzés, melynek keretében Orbán Viktor hét képet közölt saját magáról, amint meccset néz a Puskás-Suzuki kupán.

Felkerestük a rendőrség honlapját, amely naprakésznek mondható a friss bűnügyi hírek tekintetében, ám ott sincs egy sor sem a gyöngyöspatai éjszaka történéseiről. Van viszont beszámoló a rendőrnapi eseményekről és betörőkről, akik „Betörni mentek locsolkodás helyett”.

Némi kitérővel rábukkantunk a kormany.hu-n a Belügyminisztérium híreire. Melyek közül a legfrissebb rögtön egy közlemény Gyöngyöspatával kapcsolatban. Kedden került fel az oldalra és arról biztosítja benne az olvasót a BM sajtóosztálya, hogy „A magyar rendőrség biztosította a rendet Gyöngyöspatán, Hajdúhadházon, és minden más településen meg fogja akadályozni a rendbontást”. De ez még tegnapi ígéret volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik