Belföld

Terrorelhárító gyakorlat áldozata lett a Q7-es

A Belügyminisztérium egyelőre nem beszél a baleset körülményeiről.

Gyakorlatozás közben, a Zách utcai bázison saját maguk törték össze a Q7-es luxus Audit a Terrorelhárító Központ (TEK) munkatársai. A múlt héten vásárolt járművel tolatás közben csapódtak neki egy villanyoszlopnak, az autó baloldala sérült meg – értesült a Független Hírügynökség.

A TEK új autóiról a Blikk számolt be elsőként, azt írta, az Audi Q7-eseket a veszélyes bűnözők elleni harchoz kapták a terrorelhárítók. A járművek értéke felszereltségtől függően 15 és 40 millió forint között lehet, de erről hivatalos tájékoztatást nem adtak.

A lapnak nyilatkozó biztonsági szakértő szerint a nagy teljesítményű Audikkal az államfőt és Orbán Viktort védő kísérők járnak, de a kabinet a külsőségekre is gondolhatott, amikor ezek mellett döntött. A Független Hírügynökség a Belügyminisztériumtól levélben érdeklődött a baleset körülményeiről, de válasz eddig nem érkezett.

A Q7-esek miatt a minap egy felháborodott rendőr őrnagy azt üzente Orbán Viktornak, jó lenne, ha felébredne, mert vérlázító, hogy miközben a rendőrségnél papírra, WC-papírra sincs pénz, addig a TEK nevű “semmirekellő társaság” Q7-es Audikkal furikázik. Társai egyébként féltik a kormányfőnek nyílt levelet író egyenruhást.

AJÁNLOTT LINK:

Megsérült a terrorelhárítók egyik új luxusautója (Hír24)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik