Belföld

Kirúgott külügyesek, reszkető adóssághalmozók és magyar mentőcsapat [Hírösszefoglaló – Belföld]

A Hír24 összegyűjti a nap legfontosabb belföldi híreit.

A Magyar Nemzet értesülése szerint megnyílhat az út a legjelentősebb kommunista bűnök elkövetőinek tényleges felelősségre vonása előtt.
Bővebben…

Az alkotmány tervezetében szereplő népszavazással kapcsolatos szabályok gyakran pongyolák, gyengék, esetenként értelmezhetetlenek – nyilatkozta az InfoRádiónak Tóth Zoltán, az Európai Választási Szakértők Szövetségének elnöke.
Bővebben…

A nagy adósságot felhalmozó városok polgármesterei és önkormányzati képviselői nem indulhatnának újra a következő választáson – közölte a Világgazdaság kormányzati tervekre hivatkozva.
Bővebben…

A Külügyminisztérium vezetése vizsgálatot folytatott le egy, az elmúlt napokban az interneten megjelent, a rendszerváltás előtti szigorúan titkos minősítésű tisztek nevét, adatait tartalmazó lista ügyében. A vizsgálat kizárólag a rendszerváltás előtt és ma is a minisztérium állományában lévő személyekre korlátozódott.
Bővebben…

Magyarországon is érzékelték a szeizmológiai műszerek a Japánt megrázó, Richter-skála szerinti 8,9-es magnitúdó erejű földrengést, sőt a gyógyszergyárak érzékenyebb mérlegei meg is zavarodtak emiatt – közölte a Hír24 kérdésére Tóth László, a GeoRisk Földrengéskutató Intézet szeizmológusa.
Bővebben…

Az elszámoltatási kormánybiztoshoz fordul Helmeczy László ügyvéd Rákay Phlip cégének szerződései kapcsán. Rákay Philip és a Contact Média Kft. ugyanakkor jó hírnév megsértése miatt bepereli azokat a médiumokat is, melyek “kritikátlanul” átvették a szerződésekről szóló Blikk-cikket. Rákay ügyvédje Helmeczy László ellen is pert indít.
Bővebben…

Így közlekedhetünk március 15-én. Változik az ünnep és a hosszú hétvége miatt a közösségi közlekedés rendje, Budapesten ingyenes lesz a parkolás.
Bővebben…

A tervek szerint egy nyolc főből álló, romok alóli mentésre specializálódott mentőcsapatot indít Magyarország a földrengés sújtotta Japánba. A csapatban hivatásos tisztek és több speciális felkészültségű szakember is lesz.
Bővebben…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik