Belföld

Vonat és személyautó ütközött

Vonat és személyautó ütközött össze Budapesten, a XVIII. kerületben - közölte a BRFK sajtóügyeletese vasárnap késő délután.

Papp Judit sérültekről egyelőre nem tudott beszámolni. Csak annyit közölt, hogy az Eke utca és a Nagykőrösi út kereszteződésében egy személyautó eddig tisztázatlan körülmények között a vasúti sínekre hajtott, a vonat pedig az autót elsodorta.

Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója azt látta, hogy a vonat maga alá gyűrte a személyautót, amiből egy sérültet próbálnak a tűzoltók kiszabadítani. Egy másik sérültet pedig hordágyon vittek el.

A Mávinform sajtóügyeletese azt közölte: a baleset miatt Kispest és Pestszentimre között pótlóbuszok szállítják az utasokat, és az átszállások miatt 20-30 percet késnek a vonatok a Budapest–Kecskemét vonalon.

Peiper Károly közleményében azt írta: öt órakor Pestszentimre és Pestszentimre felső között, egy sorompó nélküli útátjáróban a Lajosmizséről Budapest-Nyugati pályaudvarra tartó vonat ütközött össze a személyautóval. A vonaton nem sérült meg senki, de a helyszínelés ideje alatt ezen a szakaszon nem közlekednek a vonatok. A MÁV-START a vonatpótló autóbuszokat megrendelte, amelyek Kispest és Pestszentimre között szállítják az utasokat.
Vonat és személyautó ütközött 1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik