Belföld

Fának csapódott és kigyulladt egy autó Szolnoknál

Fának csapódott, majd kigyulladt egy személyautó kedd délután a 32-es főúton Szolnok határában, a sofőrt kórházba szállították.

A személygépkocsi vezetője egy előzést követően, a sávjába visszatérve autójával lecsúszott az útról. Az irányíthatatlanná vált jármű végül az árokba hajtott és egy fának csapódott – közölte Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője

A gépkocsi az ütközés következtében kigyulladt, ám a sofőrnek sikerült kimásznia az autóból. Őt a mentők kórházba szállították, állapotáról egyelőre nem érkezett információ – tette hozzá a százados.

Jelezte továbbá, hogy az érintett útszakaszra korábban elrendelt teljes útlezárást időközben félpályás forgalomkorlátozás váltotta fel. Így a helyszínelés, illetve a műszaki mentés befejezéséig rendőri irányítás mellett egy sávon, váltakozó irányból haladhatnak az arra közlekedők.

Erdélyi Tibor, a szolnoki tűzoltóság sajtóügyeletese azt közölte, hogy az ütközés után a Szolnok irányába tartó autó motorterében csaptak fel a lángok, a tüzet egy arra haladó gépkocsi vezetője fékezte meg még a tűzoltók kiérkezése előtt, kézi tűzoltókészülékkel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik