Belföld

Tarlós: éles a különbség Demszky és a szocialisták között

Tarlós: éles a különbség Demszky és a szocialisták között
Tarlós István ugyan gyenge vezetőnek tartja Demszky Gábor leköszönő főpolgármestert, mégis élesen megkülönbözteti "azoktól a szocialistának mondott budapesti vezetőktől", akik 15 éve irányítják a városüzemeltetést, s ez idő alatt "szabadrablás" alakult ki.

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje erről egy csütörtök esti budapesti fórumon beszélt, ahol ugyanakkor emellett megjegyezte: gyanúi szerint Demszky Gábor “sokszor elfordította a fejét, amikor nem szabadott volna”, és ha valaki megkérdezi őt, “ideje-e, hogy eltűnjön a politikából”, azt válaszolja, ideje. “A szocialistának mondott budapesti vezetőket” azonban “a kutya meg nem választotta soha”, míg Demszky Gábort ötször; azon lehet vitatkozni, hogy jól tették-e vagy sem – fűzte hozzá.

A politikus az elszámoltatással kapcsolatban azt mondta: nem beszélni kell róla naponta, hanem “természetesnek tekintve”, csendben el kell végezni. Felhívta ugyanakkor a figyelmet arra, hogy nem azzal az “alantas és vérszomjas szándékkal” igyekszik a városházára, hogy “Demszky, vagy x, vagy y ellen” minden áron találjon valamit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik