Belföld

Vége a kampánynak az MSZP-nél is

A szocialisták Miskolcon tartják a "Tisztesség napját".

A Magyar Szocialista Párt (MSZP) országos kampányzárója Miskolcon, a Generáli Arénában, a városi sportcsarnokban, a nézőtéren és a küzdőtéren több mint háromezren foglaltak helyet, transzparensek és táblák nélkül.

Az MSZP Tisztesség napja elnevezésű kampányzáró rendezvényén Mesterházy Attila miniszterelnök-jelölt mellett beszédet mond Gúr Nándor, az MSZP Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke, Káli Sándor, Miskolc polgármestere és Szilágyi Dezsőné nyugdíjas egyetemi docens.

Káli Sándor megnyitójában azt mondta: Miskolc szocialista országgyűlési képviselőjelöltjei tisztességes kampányt folytattak, a város már nem ugyanaz, amelyet az ország korábban ismert, régen nem látott fejlődésnek indult a borsodi megyeszékhely.

A szocialisták a szabadságban és a felelős politikában hisznek, büszkék az elmúlt nyolc év teljesítményére és a demokrácia értékeit képviselik – hangsúlyozta Mesterházy Attila a miskolci nagygyűlésén. Mesterházy szerint az elmúlt nyolc évben tisztességes, becsületes, bátor politikát követtek. A miniszterelnök-jelölt úgy fogalmazott: a nemzet érdekét nézték, amikor válságkormányt alakítottak, és nem új választások kiírását szorgalmazták. Ez a munka pedig nemzetmentő volt, amellyel bizonyították, hogy a nemzet érdekét a pártpolitika elé helyezték, így felelősen tudnak gondolkodni – mondta.

Mesterházy Attila szerint az ország szebb jövőt érdemel. Modern, befogadó, békés, nyugodt, gyarapodó országot kell építeni, és erre egyedül a szocialisták szélsőségektől mentes politikája alkalmas, ezért küzdenek az utolsó pillanatig a választók bizalmáért – mondta a szocialisták miniszterelnök-jelöltje.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik