Belföld

MDF: kisebb államot!

Dávid Ibolya szerint az MDF az egyetlen olyan politikai erő, amelyik a kisebb államban látja a jövőt.

Az MDF elnöke elmondta, hogy Bokros Lajos és az MDF programja “nem romantikus mesei elemekkel zsúfolt”, hanem valódi problémákra, valódi megoldási javaslatokat fogalmaz meg.

Dávid Ibolya ahhoz is hozzászólt, hogy magánszemélyek megtámadták az MDF országos és budapesti listájának nyilvántartásba vételét: “Inkorrekt és cinikus játék az, ami ma Magyarországon választási címszó alatt folyik”.

“Az MDF a felelős állampolgári gondolkodásban bízik” – mondta Dávid és bemutatta pártja “Csak az ország” kampányplakátját is.

A Fideszről is szót ejtett: “Az MDF az elmúlt napokban értette meg, mire vonatkozik a legnagyobb ellenzéki párt “Csak a Fidesz!” szlogenje: nem akarnak magukon kívül mást látni. A Fidesz a múlt héten kétszer is a többpárti demokrácia ellen szavazott, amikor sem a Fővárosi Választási Bizottságban és sem az Országos Választási Bizottságban nem támogatta az MDF budapesti listáját” – kifogásolta a pártelnök, aki az MSZPt is beleszőtte beszédébe. “A szocialista párt az első adandó alkalommal összefogott a Jobbikkal az MDF kiszorítása érdekében” – közölte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik