Belföld

Megszólalt a tényői gyilkos nevelője

Megszólalt annak pszichiátriai kezelés alatt álló családapának a nevelője, aki végzett feleségével és az öt- illetve nyolcéves kislányával, majd öngyilkos lett Tényőn - értesült a kisalföld.hu.

“Szörnyű, ami történt, de vizsgálni kellene azt is, hogy ki, vagy mi juttatta a fiamat olyan állapotba, hogy maga és családja ellen forduljon” – mondja családfő nevelőapja. Annak tulajdonítja a történteket, hogy a férfi túlhajtotta magát, hiszen volt, hogy miután lefektették a gyerekeket
házukat hajnal négyre kifestették, hatkor pedig már menniük kellett
dolgozni.

Ekker Tibor szerint fia karácsonyig bírta ezt a tempót, és egy síelés után fogyni kezdett, de azt nem említette neki, hogy problémája lenne, és hogy pszichológushoz fordult.

Az orvos sem érti a helyzetet, mert szerinte semmi nem utalt arra, hogy komoly problémája lehet páciensének, mert múlt időben beszélt panaszairól és csak azt akarta tudni, milyen pszichológiai módszereket lehet ilyenkor alkalmazni.

Azt is elmondta, hogy egy hónappal a tragédia előtt feleségével együtt kereste fel a családfő és akkor a pár idillikus képet festett magáról. “Nem volt okom mentőt hívni, hogy azonnal vigyék kórházba a férfit és tartsák ott” – nyilatkozta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik