Belföld

Orbán: a kapuk előtt állunk

A Fidesz elnöke szerint április 11-e az igazság pillanata lesz, a "helytartótanácsot" pedig csomagolásra szólította fel, mivel már csak 27 nap van nekik hátra.

“27 nap múlva ismét választások lesznek” – kezdte beszédét Orbán, hozzátéve: azért hívta ma ide, a párt március 15-i megemlékezésére az embereket, hogy közösen indítsák meg az utolsó nagy hajrát, amelyre évek óta készülnek. “Nagyon messziről indultunk, nagyon hosszú utat tettünk meg, hogy ide, a budai Vár lábához megérkezzünk. De az út alatt az erőnk nem fogyott, hanem gyarapodott”- tette hozzá.

A Fidesz elnöke szerint a magyar nép a kapuk előtt áll, azt üzeni a “helytartótanácsnak, hogy ideje csomagolni”, már csak 27 nap van a választásokig.


Orbán is Nokiás-dobozt emlegetett

“Ma magyarok milliói érzik úgy, hogy nem jó magyarnak lenni, pedig a magyar emberek küzdöttek, helyt álltak, de nem láthattak maguk előtt nagy közös célt. Az ország vezetői meg sem próbáltak közös célokat kitűzni, a saját kicsinyes önző érdekeiket nézték. Ha magukon múlna, akkor az egész országot begyömöszölnék egy Nokiás-dobozba és már vinnék is off-shore bankjuk kis páncélszekrényébe” – mutatott rá Orbán.

Átütő változás

Orbán Viktor szerint április 11-e, az országgyűlési választások első fordulójának napja a “gyors, átütő, megrendítő alkotmányos változás”, az igazság pillanata lesz. “Egy nagyarányú, megkérdőjelezhetetlen, elsöprő választási győzelem összefogja sok millió ember szétfutó akaratát, egyesíti a nemzetet, és még egy forradalomnál is többet ér” – hangsúlyozta beszédében.

Orbán szerint jó kormányzással le lehet győzni a munkanélküliséget, meg lehet menteni a gazdaságot, meg lehet védeni a családok biztonságát.

KÉPGALÉRIA!

KÉPGALÉRIA!

“Minden szavazatra szükség van”

“Április 11-én nemcsak kormányt, képviselőket választunk, a befuccsolt jelenünk helyett jövőt választhatunk. Egyszerre személyes és közös jövőt” – hangsúlyozta, hozzátéve: Magyarország számára ma csak egyetlen politikai erő jelenthet változást, a Fidesz.

Fidesz sikere Orbán Viktor szerint azon múlik, hogy minél többen szavazzanak a pártjára, a pártelnök ezért azt kérte: senki ne ossza meg a szavazatait. Ezért aki megosztja a szavazatát, az ellenfeleiket segíti – hangsúlyozta. “Mindenkire és minden szavazatra szükség van április 11-én, ha egyetlen szavaz is hiányzik, könnyen elveszhet a csata” – figyelmeztetett Orbán.

“A rosszat nem elég elítélni, le is kell győzni, két jól irányzott szavazattal. Itt az idő Magyarország, itt az idő magyarok” – zárta beszédét a Fidesz elnöke, melyre a tömeg “Viktor, vissza!”, “Viktor, vissza!” mondatokat skandálta.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik