Belföld

Fidesz: újabb MSZP-s érdekelt a benzintenderben

A Fidesz tájékoztatást vár Kránitz László MSZP-s képviselőtől arról, hogy "valóban érdekelt-e a soproni OMV-benzinkút üzemeltetésében, így közvetlenül is haszonélvezője-e a magyar adófizetők számára rendkívül káros" kormányzati benzintendernek?

Kontrát Károly fideszes országgyűlési képviselő közleményében kitért arra, hogy több sajtóorgánum szerint újabb MSZP-s képviselőről derült ki, “anyagilag is érintett a botrányba fulladt kormányzati OMV-benzintenderben”.

Laboda Gábor után a soproni Kránitz László MSZP-s országgyűlési képviselőről is azt írják, hogy OMV-kút üzemeltetésében érdekelt – írta a képviselő.

“Azt már tudjuk, hogy az MSZP-kormány a benzintender kiírásakor szándékosan az OMV-nek, ezáltal az osztrák államnak kedvezett.

Most már az is bizonyosnak látszik, hogy magát az MSZP-t is segíteni akarja a kormány, hiszen minden egyes állami autó megtankolása MSZP-s politikusok magánvagyonát gyarapítja” – fogalmazott Kontrát Károly.

Hozzátette: Kránitz László válaszát szeretnék megtudni még az Országgyűlés rendészeti bizottságának pénteki, az üggyel foglalkozó rendkívüli ülése előtt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik