Belföld

A fél Danubius a Class FM-en

Alig néhány perccel azután, hogy a Danubius műsorvezetői búcsút intettek rajongóiknak a Class FM honlapján már több ismerős név is felbukkant.

Kevéssel éjfél előtt elbúcsúzott hallgatóitól a két eddigi országos kereskedelmi rádió, a Sláger és a Danubius, pár másodperccel éjfél után pedig az általuk addig használt frekvenciákat elnyerő NeoFM és Class FM kezdett műsort sugározni.

A magyar ismét menő

A Himnusz és a beköszöntő után LGT-vel indított a következő hét évre a Sláger frekvenciáját elnyert NeoFM: ők a “Neked írom a dalt”-tal debütáltak, majd jött Robbie Williams és a Black Eyed Peas.

Hegyi György a Neo-főszerkesztője korábban már többször elmondta, hogy a náluk nem gépek, hanem emberek
válogatnak majd egy több mint nyolcezer darabos adatbázisból.

A Class felszippantotta a Danubiust

Szignállal, majd egy 1930-as sikerrel – Szedő Miklós 1930-as, “Halló, halló itt rádió” című slágerével – kezdte meg koncessziós időszakát a Class FM, majd odacsapott egy kultikusnak számító Tankcsapda örökzölddel, a Mennyország Turisttal.

A csatorna egyébként csütörtökön hat órakor a korábban a Danubius rádiónál dolgozó Szani Roland és Argyelán Krisztina vezetésével megkezdi reggeli műsorát. És már az sem titok, hogy Sebestyén Balázs, Abaházi Csaba, Garami Gábor, Jáksó László, Vágó Piros is a Class FM csapatát erősíti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik