Belföld

Kétmillióért raknak le egy parkolóautomatát

Nettó 165 millió forintos árajánlatával a DBM Banktechnikai Kft. és a Magyar Plastiroute Kft. nyerte a IX. kerületben telepítendő 78 parkolóautomatára kiírt nyílt közbeszerzést, amelyet a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. írt ki; az eredmény a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A telepítés nemcsak az automaták felszerelését és üzembe helyezését, hanem táblák le- és felszerelését, útburkolati jelek festését, valamint 1750 darab parkolást gátló oszlop elhelyezését jelenti. A nyílt közbeszerzésre 3 ajánlat érkezett, ezek közül az összességében legelőnyösebb lett a nyertes, de döntően az ár esett a latba az értékelésnél.

A munka egyik részét végző DBM Banktechnikai Kft. nettó 113 millió forintért vállalta azt, aminek a becsült ellenértéke nettó 140 millió forint volt. A másik nyertes Magyar Plastiroute Kft. pedig nettó 52 millióért vállalta, az ugyancsak nettó 140 millió forintra becsült munkát. Így egy automatára nettó 2,1 millió forint telepítési és üzembehelyezési költség jut.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik